facebook

Merefeld20230302

zangrijk 3 wsZangrijk bestaat uit 30 leden. Wij zingen onder leiding van dirigente Caroline Chamboné op donderdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur in de kantine van DBS. Het repertoire is laagdrempelig, want het gaat om het plezier in het samen zingen. Muziek die we zingen zijn mooie canons, pop/folk/ballads van vroeger en nu. Door de goede ontwikkeling van het koor bouwen we ook uit naar meerstemmige muziek. We laten ons hierin uitdagen door onze dirigente!

Inmiddels hebben we ons 5 jarig bestaan gevierd. Zelfs die moeilijke Corona jaren hebben we goed doorstaan en de draad weer flink opgepakt. De eerste optredens hebben we achter de rug, ons vertrouwen in wat we kunnen groeit zeker.

Voor ons is gezelligheid heel belangrijk en het leren kennen van nieuwe mensen in een nieuwe woonomgeving vinden we een belangrijk doel. Wij hopen dan ook nieuwe leden te mogen begroeten, want samen zingen is gezellig, je bent van de straat, het bindt en verbroedert, werkt bloeddrukverlagend en ont-stressend.

We maken het nieuwe leden ook gemakkelijk om snel de liedjes op te pikken. We zorgen voor een usb-stick met links naar onze liedjes. En de meerstemmige liederen op notenschrift, die kun je met de website prachtig instuderen. Zing jij met ons mee?
Meld je aan bij . De contributie bedraagt € 12,50 per maand.

X

Rechtermuisknop

Je kunt niet klikken met de rechtermuisknop. De website is beveiligd tegen kopiëren.